BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

Количка
Количката е празна.
Начало Марки

Марки

«1»

Bark / Барк

Надуваеми лодки за риболов Барк / Bark. Надуваеми лодки намират все повече и разнообразни приложения – за туризъм, приятни часове на езеро, река, язовир или море, а знаем колко са разпространени надуваеми лодки за риболов. Изобщо това е лесен начин за борба със стреса, независимо дали става дума за приятни моменти с приятели, с любимия човек, с детето или сам в собствената си компания.

https://bark.ua/en/

43
продукти
0
продукти

Quicksilver

Надуваемите лодки Quicksilver са нещо повече от обикновени лодки. Те са идеалният избор за забавления или риболов. Бързи за монтаж и демонтаж, изключително лесни за съхранение и транспорт, повечето от моделите надуваеми лодки на Quicksilver могат да се поберат в багажника на обикновена кола, благодарение на тяхната компактност, преносимост и олекотена конструкция.

Независимо дали се нуждаете от надеждна лодка за риболов или лека и бърза лодка, за семейни излети и разходки в езера, реки или море, надуваемите лодки Quicksilver са готови да Ви предложат богат избор от модели, от които Вие със сигурност да изберете най-добрият и ефективен за Вас вариант. Предлагат се опции с различни комплектации, относно подовите настилки, конструкциите на корпуса и т.н. Quicksilver е символ на високо качество в целия свят и възможността да притежавате лодка, с бранда на Компанията е въпрос не само на престиж, но и на сигурност и безопасност.

19
продукти